S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Anunţ de ultimă oră al scoţienilor. Este răsturnare totală de situaţie

S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Anunţ de ultimă oră al scoţienilor. Este răsturnare totală de situaţie. Tricolorul ar putea să revină la prima echipă a lui Rangers mai repede decât se credea.

Ianis Hagi a fost trecut pe linie moartă încă de la startul sezonului. A fost trimis la echipa a doua, dar acum ar putea intra acum în calculele antrenorului Philippe Clement.

S-a decis soarta lui Ianis Hagi!

La o zi după ce Ianis Hagi a marcat două goluri pentru echipa secundă a lui Rangers în victoria cu Huddersfield, scor 3-2, totul s-ar putea schimba, conform Ibrox News. „Philippe Clement ar putea fi forțat să revină asupra deciziei”, spune sursa citată. și

Tricolorul ar putea fi chemat la prima echipă încă din acest weekend, pentru meciul cu Hibernian. Pe lângă forma bună arătată de Ianis Hagi la echipa secundă și dorința sa exprimată public de a continua la Rangers, un alt factor care ar putea contribui la reintegrarea sa. Este vorba despre zvonul conform căruia Ianis ar fi de acord să își negocieze un nou contract.

„Reintegrarea lui Ianis Hagi ar putea fi singura opțiune rămasă pentru Clement. includerea lui Ianis în echipă ar ajuta cu siguranță echipa și ar reduce din presiunea de pe umerii unor jucători precum Lawrence sau Bajrami”, scriu scoțienii.

Chiar dacă va fi rechemat la prima echipă a lui Rangers, românul nu va putea juca în meciurile din Europa League. Mijlocașul nu a fost trecut pe lista UEFA.

Meciul Rangers – Hibernian se joacă duminică, de la ora 14:00, în etapa a șasea din campionatul Scoției. Echipa lui Ianis Hagi se află pe locul 3, cu 10 puncte, la cinci lungimi sub Celtic și Aberdeen, care au un parcurs perfect până acum.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed