Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ crucial înaintea meciului. De ce se teme antrenorul lui PAOK Salonic

Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ crucial înaintea meciului. S-a aflat de ce se teme antrenorul lui PAOK Salonic înaintea primei dispute din grupa de Europa League. Campioana Greciei are un meci infernal, cu Galatasaray.

Răzvan Lucescu a vorbit înaintea disputei cu Galatasaray, care va avea loc în Turcia, miercuri, de la ora 22:00, în grupa de Europa League.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Răzvan Lucescu se teme de duelul cu turcii şi îşi avertizează propria echipă. „Fiecare meci este dificil. Nu contează adversarul. Trebuie să fim atenţi la toate partidele, din campionat sau din Europa. E mai greu să motivezi un jucător pentru un meci cu o echipă mai slab clasată. După ce am spus asta, jocul de joi ar trebui să fie considerat mai uşor.

Suntem o echipă care joacă de la meci la meci. Cel mai important lucru este amestecul de mental puternic cu un fizic proaspăt. Fiecare minut din acest meci va conta. Startul, partea tactică, felul în care vom face schimbările, jucătorii care vor veni de pe bancă trebuie să aibă energia să ne ajute. Încrederea pe care fiecare jucător o va avea ne va ajuta să câştigăm meciul”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

În Grecia, PAOK Salonic merge ceasă. Este liderul campionatului, cu 13 puncte după primele 5 meciuri disputate. „Mă ştiţi foarte bine şi jucătorii mă cunosc. Eu nu setez un obiectiv pe termen lung. Va fi doar meciul de joi, după care vine meciul de duminică. Acesta este mesajul pe care încerc să îl transmit jucătorilor. Să jucăm miercuri, duminică, miercuri, duminică. Normal că este bine să visezi şi să ai obiective, dar nu ne vom schimba mentalitatea.

Nu am nevoie să vorbesc cu jucătorii mei pentru a obţine informaţii despre adversar. Suntem oameni de fotbal şi tot timpul am aflat lucruri despre adversari în felul nostru. Ştim deja ce valoare are Galatasaray”, a mai spus Lucescu.

PAOK Salonic are adversari dificili în Europa League. După meciul cu Gatalasaray, joacă acasă, cu FCSB. Apoi, tot acasă, o întâlneşte pe Viktoria Plzen. Urmează două meciuri în deplasare, cu Manchester United şi RFS. Apoi, le primeşte pe Ferencvaros şi Slavia Praga şi va încheia cu disputa împotriva celor de la Real Sociedad, în deplasare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed