Coaliţie în favoarea lui Max Verstappen! Toată lumea îl apără pe pilotul Red Bull Racing. Scandal imens în Formula 1

Coaliţie în favoarea lui Max Verstappen! Toată lumea îl apără pe pilotul Red Bull Racing. Scandal imens în Formula 1 după sancţionarea triplului campion mondial. Marii săi rivali sunt alături de el.

Max Verstappen este susţinut de toată lumea în războiul contra celor de la FIA. Asta după ce olandezul de la Red Bull Racing a fost sancţionat cu activităţi în folosul publicului.

Coaliţie în favoarea lui Max Verstappen!

Max Verstappen se revoltă împotriva deciziei FIA. Nu este singur. Toată lumea Formulei 1 este alături de triplul campion mondial. Chiar Lewis Hamilton, unul dintre cei mai mari rivali ai săi, este de părere că Verstappen nu trebuie să meargă la activităţi în folosul publicului. Olandezul a fost sancţionat pentru limbajul folosit pe transmisiunea radio, în timpul cursei.

„Cred că e o glumă, sincer să fiu. Eu cu siguranţă nu aş face asta (n.r. activităţile) şi sper ca nici Max să nu o facă”, a declarat Lewis Hamilton, conform marca.com.

Nici Lando Norris, câştigătorul cursei din Singapore, nu susţine iniţiativa FIA. „Cred că este nedrept. Nu sunt de acord cu asta”, a spus pilotul McLaren Mercedes. Piloţii din Marele Circ vor aveea o întâlnire pentru a discuta sancţiunea. Este dezvăluirea făcută de Alex Wurz, preşedintele Asociaţiei Piloţilor de Grand Prix.

Olandezul a dezvăluit reacţiile celor care se află pe grupul GPDA atunci când a trimis decizia. „Le-am trimis decizia pe chat şi toată lumea a râs, se întrebau ce naiba e asta”, a spus Max Verstappen.

Şi şefii de echipă îi ţin partea pilotului Red Bull Racing. Fred Vasseur, şeful celor de la Ferrai, a fost extrem de categoric în această privinţă. „Cred că e o greşeală să le ceri piloţilor să fie respectuoşi non-stop când sunt în maşină. Suntem singurul sport care pune microfoane piloţilor. Dacă punem microfoane şi în alte sporturi…”, a spus Vasseur.

James Vowles, şeful de la Williams, l-a apărat şi el pe Max Verstappen. „Când un pilot e în maşină, el devine un gladiator care îşi riscă viaţa. Iar când se întâmplă asta, e normal ca ei să îşi arate emoţiile”, a spus şeful echipei istorice.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed