Se rupe Arena Națională! Că-ți fani va avea FCSB la meciul de Europa League. Suma uriașă câștigată de Gigi Becali

Se rupe Arena Națională! Numărul uriaș de suporteri care va fi așteptat pe stadion, pentru meciul FCSB-ului din UEFA Europa League. Gigi Becali a încasat o sumă fabuloasă de bani în urma vânzării de bilete.

FCSB va juca cu RFS primul meci din faza ligii Europa League. Partida va avea loc joi, pe Arena Națională, de la ora 22:00.

Se rupe Arena Națională!

Potrivit comunicatului postat pe pagina oficială a clubului, roș-albaștrii se așteaptă la prezență de aproximativ 30.000 de spectatori.

”FCSB anunță că biletele pentru partida cu Futbola klubs RFS, campioana Letoniei și liderul la zi al clasamentului, care se va disputa joi, începând cu ora 22:00, vor fi disponibile la casele de bilete de la National Arena în zilele de miercuri și joi.

Casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise miercuri în intervalul orar 12:00-19:00.

În ziua meciului, casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia și Strada Maior Ion Coravu vor fi deschise începând cu ora 12:00.

În paralel, biletele pentru meciul cu RFS, precum și pachetele pentru toate partidele, vor putea fi achiziționate online, pe platforma de ticketing a clubului, până joi seara, la 20:00”, a anunțat FCSB.

Potrivit declarațiilor date de Gigi Becali, în momentul respectiv, erau vândute 23.000 de pachete, iar pentru aceste bilete s-au încasat 2,5 milioane de euro.

Prețurile biletelor la FCSB – RFS:

PELUZE – INEL 3 – 25 LEI
PELUZE – INEL 2 – 30 LEI
PELUZE – INEL 1 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 3 – 50 LEI
TRIBUNA 1 – INEL 3 – 50 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 2 – 60 LEI
TRIBUNA 1 – INEL 2 – 60 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – 70 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 2 – 200 LEI
VIP 1 – 250 LEI.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed