Atac la adresa lui Gigi Becali! L-au făcut praf înaintea meciului. Cuvinte dure la adresa şefului de la FCSB

Gigi Becali este, din nou, în centul atenției. Jurnaliștii letoni i-au făcut o scurtă caracterizare înaintea meciului cu FK RFS Riga.

FCSB debutează în grupa Europa League pe Arena Națională, joi, de la ora 22:00. Adversara românilor ocupă primul loc în campionat.

Atac la adresa lui Gigi Becali

Șeful campioanei este mereu în centul atenției jurnaliștilor străini datorită comportamentului său. Nu a scăpat nici înainte de meciul cu FK RFS Riga din grupa Europa League. Jurnaliștii letoni i-au dedicat un amplu articol.

„George Becali este o personalitate care merită cu siguranță o descriere mai largă. Au fost și patroni de cluburi scandaloși în fotbalul leton. Cu părți întunecate și probleme cu respectarea legii, dar toate acestea pot fi înmulțite în siguranță cu zece sau 20 și nici atunci nu vor fi ceea ce este Becali. Unele dintre relațiile sale cu armata română au fost ulterior investigate pe scară largă și considerate ilegale, fapt pentru care a fost condamnat la doi ani de închisoare în 2013.

Când Becali s-a confruntat ulterior cu probleme financiare, a reușit să-și anuleze activele în 2007, astfel încât oficial să nu mai aibă nicio legătură cu clubul (este deținut de nepoții săi), dar în practică nimeni nu se îndoiește cine controlează FCSB.

Becali l-a numit model pe Silvio Berlusconi. Becali nu își face griji cu privire la efectul opiniilor sale asupra celorlalți și s-a exprimat pe diverse subiecte.

O dată a declarat public că nu va permite niciodată niciunui jucător homosexual să joace pentru FCSB (pentru care a fost dat în judecată), iar în cariera sa politică a promis public că va avea homosexuali segregați în anumite districte.

Becali a avut mai multe ciocniri agresive cu fanii și jurnaliștii, inclusiv un caz în 2005 când și-a trimis gărzile de corp la un jurnalist pe stadion.

Iar odată a primit și o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare pentru răpirea a trei persoane când le bănuia că i-ar fi avariat mașina”, au notat cei de la de la sportacentrs.com.

RFS este pe primul loc în campionat. În 29 de meciuri a adunat 75 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed