Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Jucătorul accidentat la echipa naţională revine. Când va fi la antrenamentele campioanei

Jucătorul lui Elias Charalambous, care s-a accidentat la echipa națională, este foarte aproape de o recuperare completă. Fundașul stânga urmează să înceapă antrenamentele cu echipa.

David Kiki a fost indisponibil la ultimele meciuri ale FCSB-ului din cauza unei lovituri la spate suferită la echipa națioală.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Jucătorul s-a lovit la meciul naționalei Beninului cu Nigeria, din preliminariile Cupei Mondiale 2026.

Impresarul jucătorului a dezvăluit că, David Kiki este în proces de recuperare, iar lucrurile merg bine. În cursul săptămânii vitoare este preconizat ca acesta să revină la antrenamentele cu echipa.

„Deocamdată, jucătorul e accidentat. Este într-o fază de recuperare. A venit accidentat de la echipa națională. Are o lovitură la spate. E în faza de recupereare. Probabil că, de la începutul săptămânii viitoare, o să reintre la antrenamente. Cam acolo suntem…

Atunci când a jucat, a făcut-o foarte bine, chiar a dat două pase de gol între ghilimele. Că n-au băgat-o ăia în poartă, e cu totul altceva, dar pasele au fost extraordinare. Cine se uită la fotbal și pricepe, înțelege ceea ce spun”, a declarat Mihai Joița, pentru ProSport.

Totuși, este puțin probabil ca, după recuperare, jucătorul să dea o mână de ajutor roș-albaștrilor, atât la meciurile din Superliga, cât și din Europa League. Gigi Becali a ales să nu se mai bazeze pe serviciile acestuia. Încă nu se știe dacă decizia latifundiarului este permanentă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed