Final de drum pentru Ana Bogdan. Out de la China Open. Câți bani a încasat românca

Ana Bogdan, locul 120 WTA, a fost eliminată, miercuri, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 China Open, de la Beijing.

Românca a pierdut în fața jucătoarei din SUA, Sofia Kenin, într-o oră şi 25 de minute. Pentru participarea în primul tur a încasat un cec în valoare de 23.250 de dolari.

Ana Bogdan, eliminată de la China Open

Aventura Anei Bogdan (locul 122 WTA) la turneul de la Beijing s-a terminat rapid. Românca a pierdut în două seturi, scor 7-5, 6-2, în fața Sofiei Kenin. Meciul a durat o oră şi 25 de minute. Pentru jucătoarea din Sinaia aceasta este a treia înfrângere consecutivă în circuit.

Cele două jucătoare s-au întâlnit a 4-a oară. După ce în 2018, la Rogers Cup, românca a câștigat, au urmat victorii pe linie pentru americancă.

Românca a fost recompensată cu un cec în valoare de 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA pentru participarea în primul tur.

La turneul dotat cu premii totale de 8.955.610 dolari, pe tabloul principal de simplu mai sunt alte trei reprezentante ale ţării noastre: Jaqueline Christian, Irina Begu şi Gabriela Ruse.

Irina Begu va da piept cu Yexin Ma, Jaqueline Cristian cu Anna Bondar, în timp ce
Ruse o întâlnește pe chinezoaica Wei.

Rezultate – turul 1:
Greet Minnen (Belgia) – Erika Andreeva (Rusia) 7-5, 6-2
Sofia Kenin (SUA) – Ana Bogdan (România) 7-5, 6-2
Viktoria Tomova (Bulgaria) – Lesia Tsurenko (Ucraina) 6-3, 6-3

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed