Elias Charalambous are de ce să se teamă! Jucătorul care îi poate încurca pe cei de la FCSB. Dezvăluiri înaintea meciului

Elias Charalambous are de ce să se teamă. Letonii de la RFS au un jucător care marchează pe bandă rulantă. Janis Ikaunieks a înscris de 19 goluri din iunie până acum.

FCSB o va întâlni pe campioana en-titre a Letoniei în primul meci din grupa Europa League. Partida se joacă joi, ora 22:00, pe Arena Națională.

Janis Ikaunieks, jucătorul care îi poate încurca pe cei de la FCSB

FCSB este considerată favorită în meciul de joi, dar letonii speră să dea lovitura la București. RFS are 75 de puncte în 29 de etape din campionat, cu 88 de goluri marcate. Alte 20 de goluri au fost date în preliminariile UCL și Europa League. Elias Charalambous trebuie să găsească cea mai bună soluție pentru a-l neutraliza pe Janis Ikaunieks (29 de ani). Fotbalistul joacă fie ca extremă, fie în centrul atacului.

În acest sezon, Ikaunieks are 19 goluri și 8 pase de gol în 25 de meciuri în toate competițiile.

Chiar dacă începutul anului a fost unul mai slab pentru internaționalul leton, începând din luna iunie a fost titular meci de meci. În 12 partide în campionat a înscris de 11 ori. În Champions League a punctat de două ori, iar în preliminariile Europa League de șase ori.

Janis Ikaunieks a fost transferat de RFS în ianuarie 2023. A mai jucat la Metalurg Liepaja, Metz, AE Larisa, Stromsgodset și KuPS. A îmbrăcat și tricoul naționalei Letoniei de 62 de ori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed