Final de drum pentru Ianis Hagi! Anunţul care îl pune la pământ pe tricolor. Nu mai are nicio şansă

Final de drum pentru Ianis Hagi! Anunţul care îl pune la pământ pe tricolor. Nu mai are nicio şansă. Cei de la Rangers vor să vândă, în iarnă, mai mulţi jucători şi printre aceştia se află şi internaţionalul român.

Ianis Hagi nu mai are nicio şansă la Rangers. A fost trimis la echipa a doua, iar Philippe Clement a anunțat că nu se va baza pe serviciile sale.

Final de drum pentru Ianis Hagi!

După meciul România – Lituania, scor 3-1, Ianis Hagi a spus că vrea să rămână pe Ibrox și să-și recâștige locul, însă a primit o nouă veste proastă. Philippe Clement a anunțat că decizia sa este neschimbată. Jucătorul român rămâne la Rangers B și nimic nu poate schimba situația.

John Gilligan, președintele interimar al celor de la Rangers, a vorbit despre perioada de transferuri din iarnă. Gilligan nu a dat vreun nume, însă a dezvăluit că vor exista jucători care vor pleca de pe Ibrox în ianuarie. Mai mult, oficialul ”albaștrilor” a anunțat că Philippe Clement are postul asigurat și că este antrenorul perfect pentru echipă în acest moment.

”Cred că antrenorul pe care îl avem este omul potrivit pentru a îmbunătăți echipa. Vor exista bani pentru Clement pentru a cheltui în ianuarie. Orice club de fotbal dacă vinde puțin cred că obține un profit și ajută la cumpărare.

Vrem să aducem jucători, dar pentru a aduce trebuie să vindem și să reinvestim”, a spus Gilligan, potrivit skysports.

Două milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com.
În ultima perioadă, jucătorul a avut oferte doar din România, de la Rapid și FCSB. A ales să rămână la Rangers, chiar dacă i s-a comunicat că nu va mai juca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed