Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Nu mai are nicio şansă

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Nu mai are nicio şansă. Antrenorul celor de la Oţelul urmează să fie suspendat drastic după meciul cu Dinamo.

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unei faze care a uimit pe toată lumea. A avut un comportament agresiv într-o interacțiune cu jucătorul David Maftei.

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu!

Dorinel Munteanu l-a tras agresiv de tricou pe David Maftei. Apoi, a spus că s-a enervat peste măsură pentru că jucătorul nu-l privea în ochi în timpul dialogului. Observatorii meciului nu au notat nimic despre gestul antrenorului de la Oţelul, dar asta nu înseamnă că nu va fi deschis un proces.

Cei de la FRF au decis să se autosesizeze și-l va reclama pe antrenor la Comisia de Disciplină, prin intermediul unei plângeri făcute de Radu Vișan, secretarul general al forului prezidat de Răzvan Burleanu, conform golazo.ro.

Radu Vișan urmează să facă plângerea oficială, iar, ulterior, Munteanu va fi chemat la Comisii. Mai mult, fapta antrenorului se încadrează la Articolul 52 din Regulament, ”Comportarea jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului”. Antrenorul riscă, astfel, o suspendare între două și șase etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed