Mircea Rednic, de urgenţă la spital! Antrenorul celor de la UTA a fost operat. În ce stare se află acum

UTA a remizat cu Poli Iași pe teren propriu, 0-0! La finalul partidei, ardelenii au trăit un moment de teroare, când Mircea Rednic a fost transportat de urgență la spital. Antrenorului i-a făcut rău și a fost operat în ultimă instanță.

În decursul zilei de marți, 24 septembrie, Rednic a fost supus unei alte intervenții chirurgicale. Doctorul Cristian Dină i-a montat încă două stenturi la inimă, scrie sportarad.ro.

Mircea Rednic, de urgenţă la spital!

Tehnicianul a trecut printr-o intervenție chirurgicală asemănătoare și anul trecut. Același doctor i-a montat lui Rednic primul stent la inimă, după ce antrenorul a făcut infarct în timpul unei partide cu FCSB.

După remiza cu Poli Iași, Rednic a transmis un mesaj fanilor celor de la UTA. Tehnicianul este extrem de supărat pe fanii grupării.

 E lipsa de încredere. E o luptă între suporteri cu conducerea. A început meciul şi galeria nu a strigat. A început să strige contra conducerii.

Au dat după Fabri cu o sticlă. Mai mult respect şi mai multă înţelegere. Şi noi ne dorim, şi băieţii vor mai mult. Poate asta îmi reproşez, nu am fost inspirat la alcătuirea formaţiei.

Totdeauna i-am lăudat pe suporteri… ok, supărare, dar în momente dificile trebuie să fii alături de echipă. Împreună o scoatem! Cum am scos-o anul trecut, o scoatem şi anul ăsta!”, a declarat, la digisport.ro, Mircea Rednic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed