Vestea momentului despre tricolorul lui Mircea Lucescu! Ar putea prinde mutarea carierei. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Rayo Vallecano ar putea încasa nu mai puțin de 10 milioane de euro din transferul lui Andrei Rațiu! Fundașul internațional ar putea prinde mutarea carierei sale, în cadrul următoarei ferestre de mercato.

Rațiu ar putea ajunge la Atletico Madrid, sub comanda lui Diego Simeone. Jurnaliștii Marca au oferit vestea în spațiul public.

Andrei Rațiu prinde transferul carierei!

În cadrul ultimei partide directe din campionat, contra celor de la Atletico Madrid, Rațiu a dat dovadă de o evoluție solidă. Românul l-a impresionat pe tehnicianul madrilenilor, când i-a pasat lui Isi Palazon la singurul gol marcat de Rayo.

„Andrei Rațiu este urmărit de Atletico Madrid. Evoluția lui a fost și va fi monitorizată în acest sezon. Fundașul dreapta a reprezentat un adevărat coșmar pentru echipa lui Simeone. Internaționalul român a făcut legea pe ambele părți ale terenului.

Le-a oferit foarte puține spații adversarilor și a fost foarte periculos în atac. A fost decisiv la golul lui Palazon, atunci când a oferit un assist. A atins peste 35 km/h, iar această viteză îi oferă statutul de fundaș dominant.

Rațiu a fost unul dintre jucătorii-senzație de la Euro 2024 pe acest post. El și-a continuat ascensiunea în La Liga. Progresează constant și devine un jucător interesant pentru orice echipă din Spania. E la cel mai înalt nivel!”, scriu spaniolii.

De asemenea, tricolorul a marcat în duelul direct dintre Rayo și Osasuna, în runda #5 din La Liga, scor 3-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed