Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care revine, de urgenţă, la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie

După accidentarea lui Siyabonga Ngezana, Gigi Becali a luat decizia de a-l reintroduce în lot pe Vlad Chiricheș! Fundașul va reveni în primul 11 pentru duelul contra celor de la Riga, din Europa League.

Ngezana va sta în repaus mai bine de o lună și va ratat debutul în cupele europene. FCSB va primi vizita celor de la Riga, în prima etapă, meciul urmând să se dispute joi, de la ora 22:00.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Mihai Popescu şi Vlad Chiricheş vor fi titulari pentru FCSB. Cel dintâi a meritat o a doua șansă, după ce a fost eliminat din teren în cadrul duelului cu Petrolul Ploiești, din Superliga. Joyskim Dawa va începe partida din postura de rezervă.

„Nu cunosc Riga, jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Nu ne încurcă absența lui Ngezana, dar suntem mai slabi fără el. Poate să joace Popescu cu Chiricheș, Popescu o să fie suspendat în campionat și o să joace Popescu. E suspendat și de asta trebuie să joace Popescu, trebuie să rulăm jucătorii!”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Vlad Chiricheș a evoluat pentru FCSB, ultima dată, pe 29 august, în finalul returului cu LASK Linz, din play-off-ul de Europa League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed