Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Cuvinte dure la adresa propriilor jucători. Ce l-a nemulţumit la ultimul meci

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Cuvinte dure la adresa propriilor jucători. S-a aflat ce l-a nemulţumit la ultimul meci. Giuleştenii s-au impus, scor 2-1, în faţa nou promovatei, Unirea Slobozia.

În ciuda victoriei, Marius Șumudică are o mare nemulțumire. Greșelile în lanț ale giuleștenilor la golul marcat de Dmytro Pospelov.

Marius Şumudică s-a enervat cumplit!

Marius Șumudică a dat cărţile pe faţă. De abia aşteaptă meciul cu Oţelul pentru a câştiga şi în Giuleşti, în faţa propriilor fani. „Când dorm puțin nu știu dacă dorm bine. Câteodată dorm puțin pe fond de supărare, câteodată pe fondul ăsta de entuziasm. M-am trezit de dimineață pentru că începem să pregătim următorul meci, mai rămân trei zile până la meciul cu Galați și mai avem de muncă.

Sunt mai circumspect, am câștigat un joc. Niște colegi din presă mi-au spus că este a doua victorie în ultimele 13 etape, foarte puțin pentru Rapid. Încă nu reușim să câștigăm pe Giulești, ne așteapă această provocare.

Îmi doresc din suflet să legăm victorii și să reușim să spargem gheața, să câștigăm și pe Giulești. Am avut trei deplasări și un meci acasă, cred că ne simțim mai bine în deplasare. Suporterii noștri au creat o atmosferă extraordinară la Clinceni”, a spus Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Antrenorul de la Rapid a spus clar ce l-a enervat. „Din păcate, același clișeu. Rezultatul final a fost ok, dar am trăit același scenariu ca la meciul cu Iași. La Iași am avut patru, cinci ocazii rarisime și puteam să facem 4-0. Nu reușim să facem lucrul ăsta, după primim un gol și tremurăm până la final, la fel și ieri.

În prima repriză am dominat jocul, am avut cinci, șase ocazii clare să marcăm. Cred că suntem singura echipa care a dominat Slobozia de maniera asta. Nu au avut nicio ocazie, Siegrist nu a avut nicio problemă și la un corner…Am pregătit fazele fixe, le-am arătat câte goluri au marcat la fazele fixe. De data asta nu periculozitatea dată de înălțimea echipei adverse ne pune probleme, ci o minge care se strecoară printre trei jucători și ajunge în zonă centrală.

Nu avem voie să facem așa ceva, trebuie să înțelegem că unele momente atârnă greu și trebuie să iei o decizie mult mai rapidă, să ataci mingea. Am pregătit fazele fixe în atac și în apărare, le-am arătat video, i-am oprit și pe compartimente, le-am arătat, dar degeaba, câteodată se întâmplă”, a mai spus Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Vestea momentului pentru fanii celor de la FCSB! S-a aflat înaintea meciului. Se umple Arena Naţională

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul direct cu...

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Nu mai are nicio şansă

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul...

Dezvăluiri dureroase ale lui Daniel Bîrligea! Ce a spus vedeta de la FCSB despre propria mamă. L-a pufnit plânsul

Noua achiziție a FCSB-ului, Daniel Bîrligea, în lacrimi când...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed