Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului! Fanii au luat foc după ultima prestaţie a tricolorului. Îl vor la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului! Fanii au luat foc după ultima prestaţie a tricolorului. Îl vor la prima echipă a lui Rangers. Jucătorul român tocmai a strălucit la Rangers B.

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii celor de la Rangers. Asta după ce a fost integralist în confruntarea Rangers B – Huddersfield Town 3-2, o dispută amicală.

Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului!

Internaționalul român a fost cel mai bun om al echipei antrenate de David McCallum. A reușit două goluri și o pasă decisivă. Rangers B a deschis scorul prin Findlay Curtis, în minutul 31, după o pasă primită de la Ianis Hagi. Huddersfield Town a revenit și la pauză conducea cu 2-1.

Internaţionalul român a ieșit din nou la rampă în partea secundă. A egalat cu un șut superb, din lovitură liberă. Apoi, i-a adus victoria formației sale cu reușita din minutul 90.

Imediat după finalul partidei, fanii celor de la Rangers l-au cerut pe fotbalistul român înapoi la prima echipă. „Jucați-l pe Hagi la prima echipă”, „Mi-aș dori să ne putem permite să-l jucăm, ne-ar câștiga titlul în acest sezon”, „Bravo, Rangers! Bravo, Ianis Hagi!” sau „Aduceți-l la prima echipă. Arată că e un tip devotat și că are clasă. Un profesionist de TOP. Felul în care tratăm un internațional nu denotă clasă din partea lui Rangers” sunt doar câteva dintre comentariile scoțienilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed