Cu ce se ocupă antrenorul care i-a distrus cariera Simonei Halep. Patrick Mouratoglou și Naomi Osaka au mers împreună în China, dar își petrec timpul separat. Imaginile momentului / Foto

Patrick Mouratoglou a început colaborarea cu Naomi Osaka, fostul lider WTA. Japoneza a renunțat la fostul său antrenor, Wim Fissette, și a apelat la serviciile francezului.

Cei doi au fost văzuți împreună pe aeroportul din Beijing, dar apoi fiecare și-a petrecut timpul cum a știut mai bine.

Cu ce se ocupă Patrick Mouratoglou în China

Patrick Mouratoglou și Naomi Osaka nu au făcut un anunț oficial în legătură cu colaborarea lor. Așa că nimeni nu știe prea binee ce se va întâmpla. Fostul lider mondial a renunțat la Wim Fissette, un alt fost antrenor care a pregătit-o pe Simona Halep. Japoneza a revenit în circuit după ce a devenit mămică, dar rezultatele au nemulțumit-o.

Imediat s-a spus că a apelat la francez. Cei doi au fost surprinși în aeroportul din Beijing, dar apoi fiecare și-a petrecut timpul în alt loc.

Mouratoglou își caută elevi printre micuții chinezi. Antrenorul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de o micuță sportivă.

În acest timp, Naomi Osaka a vizitat câteva obiective turistice și a postat mai multe imagini pentru fanii săi.

 

Ce spune Simona Halep despre colaborarea dintre francez și Naomi Osaka

Simona Halep spune a vobit despre fostul său antrenor într-o intervenție la Digi Sport.

„Văd o colaborare destul de bună. Dacă Osaka e dispusă să muncească și să facă ceea ce a făcut în trecut, eu cred că o să facă o echipă bună. Patrick e un antrenor care motivează foarte mult, are acest har și e foarte strict, pe tactică, pe statistici.

Suntem în relații normale, nici bune, nici rele. Eu sunt ok, am o energie pozitivă, merg înainte, am lăsat subiectul în urmă. Vreau să mă bucur de ceea ce mai pot să fac în tenis și în viață.

Viața este și după sport, am înțeles asta în ultimii doi ani, m-a ajutat să mă maturizez. Ăsta a fost cel mai mare câștig din perioada asta, că sunt foarte bine cu mine”, a declarat Simona Halep, la digisport.ro.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed