Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu tricolorul la următorul meci. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu tricolorul la următorul meci. Mircea Lucescu trebuie să ştie. Fundaşul central ar putea să debuteze pentru Tottenham în Europa League.

Radu Drăguşin e rezervă la Tottenham. Joacă doar atunci când titularii sunt suspendaţi sau accidentaţi.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin!

Acum, jucătorul român poate beneficia de o astfel de conjunctură. Tottenham se va duela cu Qarabag, formație pe care o va întâlni și FCSB în faza principală din Europa League. Spurs are probleme de lot înaintea meciului.

Atacanții Richarlison și Wilson Odobert sunt indisponibili din cauza unor accidentări. Ange Postecoglou nu se va putea baza nici pe serviciile lui Cristian Romero, unul dintre rivalii pe post ai fundașului român. Campionul mondial este suspendat.

Ange Postecoglou va fi nevoit să utilizeze un alt fundaș central. Cel mai probabil, Radu Drăgușin va fi alesul antrenorului lui Spurs, conform OneFootball. Sursa citată spune că doar Cristian Romero va fi înlocuit în compartimentul defensiv.

În schimb, Football London susțin că Ange Postecoglou ar putea schimba complet fața liniei de apărare. Pe lângă Radu Drăgușin, pe teren să fie trimiși și Ben Davies și Archie Gray. ”Cel mai probabil, Postecoglou va schimba din nou trei din patru fundași, cu Radu Drăgușin, Ben Davies și Archie Gray. Alegerea pe care trebuie să o facă este dacă Davies va juca fundaș central sau fundaș stânga, în funcție dacă va fi odihnit Micky van de Ven sau Destiny Udogie”, spune sursa citată.

Cum ar putea arăta Tottenham în meciul cu Qarabag

Vicario – Porro, Van de Ven, Drăgușin, Udogie – Maddison, Bentancur, Bissouma – Son, Solanke, Johnson

Programul lui Tottenham în Europa League

Tottenham – Qarabag (26 septembrie)
Ferencvaros – Tottenham (3 octombrie)
Tottenham – Alkmaar (24 octombrie)
Galatasaray – Tottenham (7 noiembrie)
Tottenham – AS Roma (28 noiembrie)
Rangers – Tottenham (12 decembrie)
Hoffenheim – Tottenham (23 ianuarie)
Tottenham – Elfsborg (30 ianuarie)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed