‘Burleanu e mai tare ca Iohannis’. Afirmaţii uluitoare la adresa şefului FRF. Dezvăluirile care vor provoca un adevărat cutremur

‘Burleanu e mai tare ca Iohannis’. Afirmaţii uluitoare la adresa şefului FRF. Dezvăluirile care vor provoca un adevărat cutremur au fost făcute de către Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a dat cărţile pe faţă.

Răzvan Burleanu conduce FRF din 2014. Atunci a obţinut primul mandat din fruntea fotbalului românesc.

‘Burleanu e mai tare ca Iohannis’

Acum, fostul şef LPF, Dumitru Dragomir vine cu  o serie de dezvăluiri uluitoare despre Răzvan Burleanu. Dragomir l-a comparat pe şeful FRF cu preşedintele României, Klaus Iohannis.

Dragomir spune că are în vedere stabilitatea funcției pe care o deține Răzvan Burleanu și faptul că acesta poate fi îndepărtat cu greu de la conducerea FRF. Totuşi, Dragomir nu crede că Burleanu ar putea să câştige funcţia de preşedinte al României, conform fanatik.ro.

„Bă, Burleanu e mai tare decât Iohannis. Ce nu înțelegeți voi? Federațiile sunt structuri de drept privat, încă o dată vă spun. Asociație de drept privat, unde hotărăște numai Adunarea Generală.

Burleanu e mai tare decât toți, poate, să zic așa, nu e mai tare decât șeful securității. Să fiu al dracului dacă e mai tare cineva în țară decât Burleanu.

Eu mă refeream că din punct de vedere al schimbării e cel mai tare, pentru că nu poate nimeni să-l schimbe. Numai să-l amenințe cum l-au amenințat pe Mircea Sandu: «Nu te retragi, te curățăm». Nu știu ce înseamnă asta (n.r. râde). Politicul poate să-l amenințe, cum m-a curățat pe mine Ponta”, a spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Răzvan Burleanu a fost învestit în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal în anul 2014. Atunci a câştigat pentru prima dată alegerile pentru cea mai importantă funcţie din fotbalul românesc.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Nu mai are nicio şansă

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul...

Dezvăluiri dureroase ale lui Daniel Bîrligea! Ce a spus vedeta de la FCSB despre propria mamă. L-a pufnit plânsul

Noua achiziție a FCSB-ului, Daniel Bîrligea, în lacrimi când...

Viorel Moldovan pune presiune pe Marius Şumudică! Jucătorul preferat de la Rapid. A spus totul în direct

Viorel Moldovan, președintele celor de la Rapid, a nominalizat...

Gigi Becali a dat ordin! Le-a decis soarta a doi jucători de la FCSB. Când le va mări salariile

FCSB a fost egalată de către Petrolul Ploiești, în...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed