Sora unei vedete din Superliga are Italia la picioare! Face senzaţie în filme. Imagini şi dezvăluiri fabuloase / Foto

Sora unei vedete din Superliga are Italia la picioare! Face senzaţie în filme. Imagini şi dezvăluiri fabuloase. Este vorba despre Nicole Murgia, sora fotbalistului Alessandro Murgia, care joacă la Hermannstadt.

Sora jucătorului din Superliga e actriţă şi a atras atenţia cu rolurile sale. Femeia celebră are 31 de ani şi este divorţată.

Sora unei vedete din Superliga are Italia la picioare!

Nicole Murgia a jucat în numeroase filme și a apărut în reclame. A câștigat mai multă popularitate cu serialul Tutti pazzi per amore, difuzat pe Rai 1 între 2008 și 2011, în care a jucat rolul Cristinei Giorgi, fiica lui Paolo Giorgi, interpretat de Emilio Solfrizzi.

Nicole are multe apariții în seriale de televiziune, dar a fost și concurentă în cea de-a șaptea ediție a emisiunii Big Brother VIP, difuzată pe Canale 5. Sora jucătorului din Superliga a fost căsătorită cu un fotbalist din Italia. În decembrie 2015, Nicole s-a măritat cu Andrea Bertolacci, după patru ani de logodnă.

Cei doi au şi doi copii împreună. Este vorba despre Matias, născut la 13 ianuarie 2017 și Lucas, născut la 8 februarie 2019. În 2022, cuplul și-a anunțat despărțirea din cauza unor probleme personale.

Bertolacci a plecat în Turcia, la Karagumruk și apoi la Kaiseryspor, perioadă în care s-a petrecut ruptura și ulterior separarea de soția sa. Fost internațional italian, Bertolacci joacă acum la Cremonese.

Alessandro Murgia, fratele mai mic al frumoasei actrițe din Italia, a ajuns la Hermannstadt în 2023, împrumutat de la SPAL. Este unul dintre oamenii de bază ai echipei antrenate de Marius Măldărășanu. El a jucat la Lazio Roma, între 2016 și 2019.

Murgia a mai jucat la Pescara și a fost implicat într-un scandal amoros. El a lăsat-o înscărcinată pe una dintre prietenele surorii sale, în timp ce era însurat, cu doi copii. Scandalul a izbucnit după ce nu a vrut să recunoască relația și copilul cu amanta sa. În cele din urmă a trebuit să-și asume și acea relație, dar a rămas alături de familia sa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Atac la adresa lui Gigi Becali! L-au făcut praf înaintea meciului. Cuvinte dure la adresa şefului de la FCSB

Gigi Becali este, din nou, în centul atenției. Jurnaliștii...

Imagini virale cu Mihai Stoica! Unde a fost surprins oficialul celor de la FCSB. Nu a fost singur

Mihai Stoica, apariție de senzație în ring. Președintele Consiliului...

Final de drum pentru Ana Bogdan. Out de la China Open. Câți bani a încasat românca

Ana Bogdan, locul 120 WTA, a fost eliminată, miercuri,...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed