Un fost stelist a dat verdictul! Jucătorul care trebuie convocat de Mircea Lucescu. E în mare formă la Rapid

Basarab Panduru a remarcat un jucător după meciul câștigat de Rapid cu Unirea Slobozia, scor 2-1. Fostul stelist spune că acesta ar putea ajunge la naționala României dacă va continua să aibă evoluții bune.

Pentru echipa lui Marius Șumudică a fost a doua victorie din acest sezon. Ambele goluri ale giuleștenilor au fost marcate de Rareș Pop, în timp ce pentru nou-promovată a înscris Pospelov.

Basarab Panduru a pus ochii pe un jucător de la Rapid

Fostul internațional l-a remarcat pe Claudiu Petrila, despre care spune că a putea intra în vizorul lui Mircea Lucescu cât de curând.

„Aş vrea să apreciez prima repriza făcută de Petrila. Repriza a doua nu a mai fost, a dus prima repriză la un nivel bun de tot. Un nivel cred de echipa naţională, cu care poţi să baţi la porţile echipei naţionale”, a declarat Basarab Panduru, la primasport.ro.

Panduru a avut cuvinte de laudă și la adresa jocului prestat de giuleșteni.

„Cel mai mult conta să câştige. Până la urmă a contat, jocul a fost destul de bunicel. În prima repriză Rapid a fost mai bună. Au şi marcat destul de repede dar s-au trezit egalaţi, acolo făceau marcaj om la om, la corner, mingea a fost deviată cu capul, a căzut în şase metri, per total Rapidul a fost echipa mai bună care a avut multe ocazii, golul de 2-1 este destul de frumos. Golul doi frumos, al lui Rareş Pop, chiar dacă mingea este deviată şutul este sănătos, frumos, sub bară”, a mai spus analistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed