Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri rare despre proprii nepoţi. Cine se ocupă, de fapt, de aceştia

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri rare despre proprii nepoţi. S-a aflat cine se ocupă, de fapt, de aceştia. Cel mai bogat român a vorbit despre moştenitorii imperiului său.

Ion Ţiriac a vorbit, pentru prima dată, despre cei doi nepoți ai săi. Este vorba despre Alexandru şi Nicholas Noah.

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă!

Ion Țiriac are trei copii. Este vorba despre Ion Alexandru Țiriac, în vârstă de 48 de ani, Karim Mihai Țiriac, de 28 de ani și mezina Ioana Țiriac, în vârstă de 27 de ani. Dintre aceștia, doar primul i-a dăruit până acum nepoți. Ion Alexandru Țiriac are doi băieți, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. Ambii locuiesc cu mama lor, Ileana Lazariuc, în Dubai.

Ion Alexandru Țiriac a fost căsătorit timp de 17 ani cu Ileana Lazariuc. Cei doi au divorțat în 2017 și din mariajul lor au rezultat doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Acum, băiatul cel mare al fostului jucător de tenis se află într-o relaţie cu Sorana Cîrstea.

În prezent, ei trăiesc împreună cu mama lor în Dubai, unde familia Țiriac deține proprietăți și afaceri. Ion Țiriac spune că și activitatea lui Ion Alexandru Țiriac, căruia i-a încredițat administrarea afacerilor familiei, petrece foarte mult timp în Dubai, unde sunt și copiii săi.

”Mi s-a simplificat puțin viața în România, pentru că am grijă numai de fundație, fundație, fundație. Restul businessului, e Ion Ion, are treaba lui, o face, stă 6 luni în Emirate, stă 3 luni aici, 3 luni în altă parte…”, a spus Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Cel mai bogat român nu s-a oprit aici. A continuat seria de dezvăluiri despre propria familie. ”Își crește copiii (n.r. Ion Alexandru Țiriac), e foarte în regulă. Nepoții mei sunt în regulă și ei, sunt băieți mare. Alexandru are 16 ani, 1.95 (n.r. metri) și 48 la picior. Ce vrei? Mai mult de atât nu puteam să fac”, a mai spus Ion Țiriac, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed