Dorinel Munteanu rupe tăcerea! A vorbit despre respect înaintea meciului cu Rapid. A fost în război cu fanii giuleșteni

Dorinel Munteanu a vorbit despre respect înaintea meciului cu Rapid. Sezonul trecut a ieșit un scandal uriaș după ce antrenorul i-a numit pe fanii giuleșteni „bronzaţi”.

Oțelul Galați și Rapid joacă sâmbătă, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 11-a din  Superliga.

Dorinel Munteanu rupe tăcerea după scandalul cu suporterii giuleșteni

Sezonul trecut, după meciul Rapid – Oţelul Galaţi, scor 2-1, din etapa a 24-a din Superliga, a ieșit un adevărat scandal. Dorinel Munteanu s-a înfuriat din cauza suporterilor giuleșteni care îl tachinaseră tot meciul și i-a numit „bronzaţi”.

Acum, înaintea meciului direct, antrenorul a vorbit despre respect.

„Rapid prin venirea lui Șumudică și cu ultimele transferuri reușite este mult mai puternică. Eu cred că nu mai e echipa de la început campionatului. Noi mergem 100% în Giulești ca să ne jucăm șansa și vom vedea câte puncte vom mai reuși să facem până la meciurile naționalei.

Eu mi-aș dori pentru cum respect eu Giuleștiul și fanii, fotbalul, să mă respecte și ei pe mine. Dar eu îmi văd de treaba mea și asta este, indiferent de cum vor reacționa. Va trebui eu să fiu mai calm, deși sunt momente în care nu mai poți să faci asta, când vezi atâtea răutăți asupra mea numai pentru că am jucat la rivalele Steaua și Dinamo.

Asta e mentalitatea în fotbalul din România. Eu nu am avut niciodată nimic de împărțit cu suporterii Rapidului, am prieteni care sunt rapidiști, nu am avut probleme cu ei, dar m-au luat ca pe un dușman”, a spus Dorinel Munteanu, citat de fanatik.ro.

Ce a declarat antrenoul sezonul trecut

Dorinel Munteanu a fost sancționat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru declarațiile făcute după meciul cu Rapid. A primit un avertisment și o amendă de 4.500 de lei.

„Nu am intrat în conflict cu fanii Rapidului. Vocabularul este unul care li se potrivește. Ce să zic? Îi știu de mult, sunt extraordinari, fac atmosferă super bună. Îmi sunt simpatici. Nu toți, unii au fost așa, mai bronzați puțin”, spunea atunci Dorinel.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed