Florin Prunea a dat verdictul! Jucătorul cheie al lui Marius Şumudică. Surpriza anunțată de către fostul portar

Florin Prunea a dat verdictul în privința unui jucător de la Rapid. Fostul portar l-a lăudat pe Benjamin Siegrist care spune el, l-a impresionat.

Elvețianul a fost transferat la cererea fostului antrenor al giuleștenilor, Neil Lennon. În trecut, goalkeeperul a mai fost legitimat la Aston Villa, Celtic sau Dundee United.

Florin Prunea îl laudă pe Benjamin Siegrist

Florin Prunea a fost plăcut surprins de Siegrist (32 de ani). Fostul portar al naționalei României a recunoscut că l-a remarcat pe elvețian imediat după ce a ajuns la Rapid.

„Am spus-o de la început, pentru mine e marea surpriză. Aioani și-a pierdut locul de titular pentru că a făcut multe greșeli. Siegrist e un portar pentru obiective majore, cu care să te bați la campionat”, a spus Florin Prunea, potrivit Digisport.

Benjamin Siegrist are o cotă de piață de 500.000 de euro. Portarul a ajuns în România la finalul lunii iulie la insistențele lui Neil Lennon.

„Îmi plac provocările. Cred că se joacă un fotbal foarte bun aici, într-o ligă competitivă. Am avut discuții cu antrenorul și directorul sportiv, iar viziunea clubului m-a făcut să semnez cu Rapid, un club foarte mare și important în România și în Superliga.

Sunt fericit să fiu aici și să am ocazia să cunosc o nouă cultură, să cunosc oameni noi și poate să învăț o nouă limbă.

 Am primit un telefon de la Neil, un mesaj, și am discutat despre viziunea pe care o are în legătură cu echipa, cu mine și mi-a spus că are nevoie de mine să ajut și să ne îndeplinim obiectivele. Știe ce pot face. Am văzut stilul lui și cum îi place să joace și cred că pot ajuta. Sunt foarte încântat să joc cu o fostă legendă a lui Celtic”, spunea Siegrist într-un interviu acordat pentru club după ce a semnat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed