Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Duel tare între tricolori. Cine s-a impus în Turcia

Tricolorii lui Mircea Lucescu s-au duelat în Turcia. Deian Sorescu, Alexandru Maxim și Denis Drăguș s-au întâlnit la meciul dintre Gaziantep și Trabzonspor, în etapa cu numărul 6 din SuperLig.

Gaziantep a remizat pe teren propriu luni seara, scor 0-0, cu Tranbzonspor. În urma acestui rezultat, echipa lui Deian Sorescu și Alexandru Maxim ocupă locul 15 în clasamentul din prima liga a Turciei, în timp ce echipa lui Denis Drăguș, este cu o poziție mai sus, 14.

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu!

Deși în sezonul trecut au fost colegi, Drăguș și Maxim s-au întâlnit drept rivali la meciul de aseară.

Pentru Gaziantep, Sorescu a fost titular, în timp ce Maxim a fost introdus în minutul 77, înlocuindu-l pe Soyalp. De partea cealaltă, la Trabzonspor, Drăguș a fost rezervă, dar a fost introdus pe teren în minutul 46, în locul lui Canak.

Sorescu și Drăguș au șansa să se mai întâlnească și în luna octombrie, la meciurile echipei naționale din Liga Națiunilor. România se va confrunta cu Cipru și Lituania.

Deian Sorescu, cotat la 1 milion de euro, a venit la Gaziantep în această perioadă de mercato din vară, de la Rakow. Atacantul a semnat un contract valabil până în 2027.

Cât despre Alexandru Maxim, se află la Gaziantep din 2020, iar la înceăutul lui 2024 și-a prelungit contractul până în 2025. Aacantul este cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro.

Denis Drăguș, care este cotat la 4 milioane de euro, a fost transferat în această perioadă de mercato la Trabzonspor. Va evolua în tricoul turcilor până în 2028.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed