Probleme mari pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a venit pentru FCSB. Nimeni nu se aştepta la asta

Probleme mari pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a venit pentru FCSB. Nimeni nu se aştepta la asta. Campioana, dar şi cei de la CFR Cluj au câte un meci mai puţin disputat în Superliga.

Cele două mari rivale şi-au amânat câte o partidă în vederea meciurilor din competițiile europene. Elias Charalambous tocmai a primit vestea.

Probleme mari pentru Elias Charalambous!

Echipa lui Elias Charalambous a amânat meciul cu FC Botoșani din deplasare, din etapa cu numărul 4. În schimb, ardelenii au meci cu Oțelul Galați, tot din deplasare, din etapa cu numărul 6.

Meciul dintre Botoșani și FCSB ar urma să se dispute pe data de 21 noiembrie, la trei zile după ultimul meci al naționalei României din Liga Națiunilor, cu Kosovo, de pe teren propriu, conform golazo.ro.

Astfel, sunt șanse reduse ca Elias Charalambous să se bazeze pe jucătorii pe care Mircea Lucescu i-ar putea convoca la echipa națională. Ștefan Târnovanu și Darius Olaru au fost convocați în mod constant la echipa națională în ultima perioadă. Mai mult, Adrian Șut și Daniel Bîrligea sunt și ei în vizorul lui ”Il Luce”. De asemenea, Risto Radunovic este om de bază la naționala Muntenegrului. Astfel, FCSB ar urma să joace fără mai mulți titulari.

De cealaltă parte, CFR Cluj ar urma să joace restanța de la Galați pe 17 octombrie, la două zile distanță de la deplasarea naționalei României din Lituania. În plus, naționala U21 va disputa și ea un meci oficial pe data de 15 octombrie. Astfel, Dan Petrescu nu se va putea baza, cel mai probabil pe Vasile Mogoș și Louis Munteanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed