Veste uriaşă pentru cei de la FCSB! Anunţ de ultim moment al lui Nicuşor Dan. Ce s-a întâmplat pe Arena Naţională

Nicușor Dan are o veste uriaşă pentru cei de la FCSB! Anunţ de ultim moment făcut de Primarul General al Capitalei. Gazonul de pe Arena Națională a fost schimbat din cauza stării foarte proaste, provocate de concertele pe care le-a găzduit.

Arena Națională a găzduit în această vară mai multe concerte, care au dus la deteriorarea stării gazonului. Din acest motiv, primarul Nicușor Dan a decis înlocuirea suprafeței de joc. Pentru FCSB este una dintre cele mai bune vești.

Anunț de ultim moment din partea lui Nicușor Dan!

Primarul General al Capitalei, a făcut un anunţ uriaş pentru FCSB înaintea debutului în grupa Europa League. Acesta a anunţat că s-a schimbat gazonul de pe Arena Naţională.
FCSB va juca cu RFS primul meci pe Arena Naţională după o pauză de două luni. Cel mai mare stadion al ţării a găzduit în ultima perioadă mai multe concerte, iar FCSB a fost nevoită să joace pe Ghencea.

„Am finalizat zilele trecute lucrările pentru schimbarea gazonului de pe Arena Națională. Suprafața de joc de 8.500 mp a fost înlocuită cu un gazon nou, de tip hibrid, la standardele impuse de UEFA.

Soluția tehnică folosită a presupus instalarea unui gazon natural premium, urmată de ranforsarea acestuia cu fibre polimerice până la o adâncime de 12 cm, și este superioară din punct de vedere tehnic față de cea a carpetei hibride. Costurile pentru înlocuirea gazonului au fost suportate integral de organizatorii concertelor Coldplay și Ed Sheeran care au avut loc în această vară pe Arena Națională„, a anunţat primarul pe reţelele de socializare.

La finalul meciului cu Petrolul, Alexandru Băluţă a fost foarte nemulțumit de gazonul execrabil de pe Ghencea. Băluţă a spus că se bucură că FCSB nu va mai juca acolo.

„(n.r: Vă bucuraţi că scăpaţi de gazonul de pe Ghencea, că nu o să mai jucaţi aici?) Da, eu sunt bucuros că nu mai jucăm aici. Cred că nu este normal ca un stadion atât de frumos să aibă un teren execrabil. Asta este, până la urmă şi adversarul a jucat pe acelaşi teren. Îmi doresc să nu mai facem niciun pas greşit, să revenim pe Naţional Arena, acolo unde am reuşit multe lucruri bune anul trecut, şi să recuperăm din puncte”, a declarat Alex Băluţă după FCSB – Petrolul 1-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed