Cum vrea să-l bată Gigi Becali pe Răzvan Lucescu. Anunţ incredibil înaintea meciului. PAOK Salonic, ameninţată

Cum vrea să-l bată Gigi Becali pe Răzvan Lucescu în al doilea meci din grupele Europa League. Patronul roș-albaștrilor a făcut un anunț incredibil înaintea meciului cu campioana grecilor, PAOK Salonic.

Gigi Becali a anunțat că va merge la meciul echipei sale contra celor de la PAOK. Patronul de la FCSB va merge la Salonic, cu trei zile înaintea partidei pentru a fi alături de jucători. Răzvan Lucescu așteaptă confruntarea cu roș-albaștri.

Gigi Becali vrea să îl bată pe Răzvan Lucescu!

Becali va merge la PAOK – FCSB, al doilea meci al campioanei României din grupele Europa League. Patronul de la FCSB va ajunge cu trei zile înaintea marelui meci.
Până la partida cu FCSB, PAOK Salonic va juca în prima etapă din Europa League în deplasare cu Galatasaray. În campionat urmează derby-ul cu Aris, care va fi duminică, de la 20:30.
De cealalată parte, FCSB va juca în grupele Europa League cu Rigas FC şi în Liga 1 cu Sepsi.

„(n.r. Mergeți la Salonic?). Păi cum să nu merg la Salonic, la Sfântul Dimitrie. Păi nu am promis așa? La Salonic merg cu trei zile înainte, mă duc pe Athos, sus, cu măgarii. Face acolo Liturghie, la Panaghia, după aceea venim jos la Sfântul Dimitrie.

Vedem cu cine ține Sfântul Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Sunt mai puternici, dacă noi îi batem…”, a anunţat Becali.

FCSB traversează o perioadă dificilă în Superliga. Roș-albaștri se află pe locul 12, cu numai 10 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed