Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Costel Gâlcă! Reacţie pe măsură după ultimul meci. Cum a ironizat jocul celor de la CSU Craiova

Sorin Cârțu a avut o reacție virală când a fost pus să analizeze jocul elevilor lui Costel Gâlcă! Fostul președinte al celor de la CSU, l-a imitat pe Louis Munteanu. Oltenii au încheiat la egalitate, 1-1, meciul contra liderului U Cluj.

Echipa pregătită de Costel Gâlcă nu a reușit să câștige pe terenul celor de la U Cluj. Oltenii au fost conduși cu 1-0, dar până la finalul partidei au reușit să egaleze și au plecat acasă cu un singur punct. Sorin Cârțu este dezamăgit de rezultat.

Sorin Cîrțu l-a făcut praf pe Costel Gâlcă!

CSU Craiova a ajuns la două puncte în patru etape. Echipa antrenată de Gâlcă nu a reușit să câștige pe terenul liderului U Cluj. Pe Cluj Arena, alb-albaștrii au fost conduși cu 0-1 încă din prima repriză și l-au dezamăgit pe Cârțu. Legenda Craiovei Maxima a imitat gestul lui Louis Munteanu din CFR Cluj – FCSB 2-2 când i-a văzut pe olteni cum joacă.

„Pentru mine, pentru Craiova, prima repriză nu am văzut-o bine. Mă frecam așa la ochi ca Louis Munteanu. Îl imit pe Louis Munteanu.

Repriza a doua a fost ceva mai diferit. Am fost mai agresivi, am încercat să recuperăm balonul mai departe de poarta noastră, de jumătatea noastră de teren. Că în prima repriză mai mult expectativă. Stăteam și ne uitam la ei. Pasau. D-aia au și avut o evoluție bună și au ieșit în evidență și au avut niște situații bune. Dar mi-a plăcut cum manevrau balonul și cum îl aduceau în față.

Repriza a doua am fost mai agresivi. Am și schimbat ceva în așezare. În prima repriză am început cu Mitriță în banda stânga și acolo Silaghi și cu Boboc au făcut multe probleme pentru Craiova. Pentru că Mitriță, defensiv, mai puțin. La un momentdat s-a schimbat”, a spus Cârţu.

Un rezultat echitabil

Gazdele au deschis scorul în minutul 38 prin reușita lui Mamadou Thiam. Oltenii au reușit să egaleze 30 de minute mai târziu, când Simion a deviat în propria poartă mingea expediată de Oshima.

„L-au trecut pe Paradela în stânga și a blocat mai mult partea stângă. Paradela la momente de a bloca adversarul e bun. Dar să ne ajute și pe noi să dezvoltăm are probleme.
Noi am marcat un gol norocos. Eu spun că e autogol. Șutul lui Oshima se ducea departe. E un autogol, dar egalul e un rezultat echitabil. Până la urmă 1-1 e echitabil pentru ce s-a arătat în teren”, a declarat Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

În urma rezultatului de pe Cluj Arena, echipa lui Neluțu Sabău rămâne lider în Superliga, cu 22 de puncte, în timp ce CSU Craiova e pe locul 4, cu 16 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed