Andrei Nicolescu face dezvăluirea momentului! Unde se va juca Derby de România. Anunț de ultimă oră al șefului de la Dinamo

Andrei Nicolescu dă vestea momentului pentru derby-ul cu FCSB. Șeful de la Dinamo se așteaptă la un număr foarte mare de suporteri, astfel că meciul din etapa a 13-a din Superliga se va juca pe Arena Națională.

Dinamo o va întâlni pe campioana României în etapa cu numărul 13 din Superliga. Meciul se va disputa pe 19 octombrie, de la ora 18:00.

Andrei Nicolescu face dezvăluirea momentului!

De obicei, Dinamo joacă meciurile de acasă pe stadionul Arcul de Triumf, dar Andrei Nicolescu se așteaptă ca numărul de spectatori să fie mult mai mare decât capacitatea stadionului, astfel că, a decis ca partida să se joace pe Arena Națională.

”Se joacă pe Arena Națională, este stabilit. Cred că am și primit hârtia de acces de la Primărie. E primul meci după pauză, sper să fie sâmbătă sau duminică”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Primul meci care se va disputa pe Arena Națională este al FCSB-ului, în Europa League. Roș-albaștrii îi întâlnesc pe cei de la RFS, joi, 26 septembrie, la ora 22:00.

După care vor urma meciurile României din Liga Națiunilor, cu Cipru și Litunaia, pe 12, respectiv 15 octombrie, iar mai apoi, Dinamo va disputa meciul cu FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed