Se retrage Max Verstappen din Formula 1?! Anunţ şoc al campionului mondial. Ce l-a enervat pe pilotul de la Red Bull Racing

Max Verstappen i-a luat prin surprindere pe toți după Marele Premiu din Singapore. Pilotul de la Red Bull Racing s-a enervat pentru că a fost sancționat și a avut o reacție cât se poate de clară.

Triplul campion mondial a fost penalizat pentru limbajul folosit în timpul conferinței de presă de joi. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva.

Max Verstappen, amenințări după cursa din Singapore

Triplul campion mondial a încheiat pe locul 2 cursa care a avut loc duminică. La conferința de presă a avut un mesaj categoric pentru FIA. Pilotul a amintit de sancțiunea primită în urmă cu câteva zile. Acesta a dat de înțeles că ar putea să se retragă din Formula 1 dacă este constrâns și împiedicat să fie el însuşi. Acesta a caracterizat sancțiunea ca „super prostească”.

„Acest gen de lucruri decid cu siguranţă şi viitorul meu. Când nu poţi fi tu însuţi sau trebuie să te confrunţi cu astfel de lucruri prosteşti. Cred că acum sunt în stadiul carierei mele în care nu vrei să ai de-a face cu asta tot timpul. Este foarte obositor. Desigur, este grozav să ai succes şi să câştigi curse, dar odată ce ai realizat toate astea, câştigând campionate şi curse, atunci vrei să te distrezi şi tu.

Dacă ai de-a face cu toate aceste prostii, pentru mine, acesta nu este un mod de a continua acest sport, asta e sigur. F1 va continua şi fără mine. Nu este o problemă. Dar nici pentru mine nu este o problemă.

Dacă nu poţi fi cu adevărat tu însuţi, la maxim, atunci este mai bine să nu vorbeşti. Asta nu-şi doreşte nimeni, pentru că atunci devii un robot şi nu ar trebui să se ajungă la asta în sport”, a spus olandezul.

Lando Norris (McLaren) a câștigat la Singapore și este la 52 de puncte în spatele lui Verstappen. Până la finalul sezonului mai sunt şase curse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed