‘I s-a făcut o mare nedreptate’. Verdict devastator pentru Simona Halep. Anunţul care cutremură tenisul mondial

‘I s-a făcut o mare nedreptate’. Verdict devastator pentru Simona Halep. Anunţul care cutremură tenisul mondial. Căpitanul echipei României de Cupa Davis vorbeşte despre probleme fostului lider mondial WTA.

Gabriel Trifu nu a ocolit problemele grave prin care a trecut Simonei Halep. Românca a fost interzisă aproape doi ani din tenis.

Verdict devastator pentru Simona Halep

Gabriel Trifu a dat un verdict devastator. Spune că i s-a făcut o mare nedreptate sportivei noastre. „Viața Simonei, eu cred că ei i s-a făcut o mare nedreptate legată de situația creată. În primul rând, se pot întâmpla multe lucruri.0,1% sau 0,2%. Suntem în conflict. Eu pot să bag mâna în foc că ea nu a făcut nimic intenționat.

Dar cum s-a procedat de a o ține pe bară, doi ani și un pic, mi se pare exagerat”, a spus Gabriel Trifu, conform gandul.ro.

Nu s-a oprit aici. Spune că este revoltător că Jannik Sinner nu a primit nicio zi de suspendare, în comparaţie cu Simona Halep. „Să comparăm cu Jannik Sinner, care mi se pare un băiat extraordinar și un jucător foarte bun. Chiar sunt fan. Lui i s-a permis să continue jocul, bine, printr-o amendă, și a fost achitat. Și Simona a fost achitată. Dar ea a pierdut foarte mult din competiție. Mi se pare o nedreptate. Ori au reguli pentru ca toată lumea să fie la fel, ori nu ai reguli”, a spus fostul jucător.

Actualul căpitan al echipei de Cupă David nu s.a oprit aici. „Nu pot să mă pronunț în locul ei. Cred că ascunde din foarte mult. Nu este un lucru ușor să asculți nedreptăți. Știm că nu ai luat tu acel produs. Cred că a suferit foarte mult. Este foarte frustrant să rezolvi această situație pentru a-ți continua mai departe cariera pe care o iubești. Cred că această pauză i-a pus o amprentă puternică pe sufletul ei”, a încheiat Trifu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed