Cum a ajuns Ion Ţiriac miliardar. Dezvăluiri fabuloase ale celui mai bogat român. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Cum a ajuns Ion Ţiriac miliardar. Dezvăluiri fabuloase ale celui mai bogat român. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Fostul mare jucător de tenis a scos la iveală amănunte neştiute din trecutul său.

Ion Ţiriac a vorbit despre propria avere. În 2024, presa de specialitate a dezvăluit că fostul mare jucător de tenis are o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari.

Cum a ajuns Ion Ţiriac miliardar

Ion Ţiriac a dezvăluit momentul în care şi-a dat seama că este cu adevărat bogat. S-a întâmplat în momentul în care a intrat într-un restaurant şi nu s-a mai uitat la preţurile din meniu. Miliardarul a transmis însă că nu întotdeauna oamenii deştepţi ajung să deţină milioane de dolari în conturi, Acest lucru li se întâmplă oamenilor mai norocoşi.

„În primul rând cu bogăţia, v-am mai spus-o şi o repet. Eu am fost bogat în ziua în care am intrat în restaurant şi nu m-am mai uitat la preţul meniului, atunci am fost bogat. În rest, după aceea, aduni bani pentru că munceşti sau eşti mai norocos decât alţii, nu mai deştept, asta când ajunge? Se spune că nu ajunge niciodată bogat, bogat”, a declarat Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

Cel mai bogat român nu s-a oprit aici. I-a distrus şi pe contestatarii săi care spun că este un om zgârcit. „(Sunteți un om zgârcit?) Aaaaa! Eu sunt foarte zgârcit. Da, sigur că da, așa este!

Eu am muncit într-o fabrică la 16 ani și aveam 375 de lei pe lună. Deci știu ce înseamnă să câștigi o bucată de pâine. Eu când am împlinit 15 ani aveam 30 de bani în buzunar. Și m-am dus și am cumpărat 2 felii de franzelă. Deci eu știu ce e banul și cum îl câștigi. De asta sunt zgârcit!”, a mai spus magnatul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed