‘Au murit şi nu au avut bani de coşciug’. Drama uriaşă a milionarilor României. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă

‘Au murit şi nu au avut bani de coşciug’. Drama uriaşă a milionarilor României. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă. Fostul preşedinte al LPF s-a dezlănţuit şi a povestit dramele trăite de doi patroni din ţara noastră.

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri tulburătoare despre doi oameni cu bani. Au trăit în lux, dar au pierdut totul şi au murit uitaţi de toată lumea.

‘Au murit şi nu au avut bani de coşciug’

Dumitru Dragomir spune că aceștia au fost înmormântați cu ajutorul statului atunci când au decedat. Nu mai aveau nici bani de coșciug. Acesta nu s-a oprit aici. Spune că într-o astfel de situație se află și un milionar din fotbalul românesc, conform fanatik.ro.

„Am cunoscut doi patroni, multimilionari, care au murit și n-au avut bani să le facă coșciug. I-a îngropat statul. Nu erau din fotbal. Din fotbal cunosc altul, multimilionar, n-a murit, dar acum dă telefoane să-l mai ajuți cu câte ceva.

Bătrânețea este foarte crudă dacă nu ai avut grijă să ți-o asiguri. Nu există om să nu cumpere medicamente de cel puțin 5-600 de euro. Când ajungi pe la 85 de ani stai numai pe medicamente.

Nu este frumos să discut despre chestia asta, dar să știi că oameni despre care eu credeam că au multă minte, despre care am crezut că sunt șmecheri, n-au fost. Șmecher nu ești atunci când te duci la pușcărie, șmecher nu ești atunci când faci puțină avere și ți-o pierzi cu gagici și alte nenorociri. Dacă nu ai minte, în niciun domeniu de activitate nu poți să te dezvolți”, a declarat Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed