Elias Charalambous a primit o lovitură dură. Mihai Stoica a făcut anunțul. Jucătorul care va lipsi o lună de la FCSB

Elias Charalambous a primit o lovitură dură. Mihai Stoica a făcut anunțul. FCSB nu se va putea baza timp de o lună pe Siyabonga Ngezana.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani s-a accidentat la echipa națională, unde a fost titular în meciurile cu Uganda și Sudanul de Sud.

Elias Charalambous a primit o lovitură dură

Medicii au anunțat că Siyabonga Ngezana nu va putea juca cel puțin o lună. Fotbalistul are o leziune musculară. Mihai Stoica spune că acesta ar putea să se recupereze și să joace în meciul cu Dinamo pe 19/20 octombrie.

”Ngezana are o leziune musculară. Nu va juca timp de o lună. Cel mai devreme ar putea reveni la derby-ul cu Dinamo. A venit accidentat de la echipa națională.

Este bine că, din această lună, două săptămâni nu vom juca, iar el nu va mai pleca la echipa națională. Ngezana era titular, dar din nefericire s-a accidentat și nici Marijana de la Belgrad nu poate interveni. Estimativ, va reveni după 4 săptămâni. E o pierdere mare pentru noi. E important că au revenit și vor fi apți Lixandru și Edjouma. E clar că vor fi niște modificări, pentru că Mihai Popescu nu va evolua în campionat timp de două etape, dar este un fotbalist care până acum a arătat că merită să joace”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Vestea nu îi pică tocmai bine lui Elias Charalambous, având în vedere că FCSB are un program încărcat cu meciuri din trei în trei zile, în campionat, Europa League și, apoi, Cupa României.

Campioana României o întâlnește pe RFS, din prima etapă a fazei ligii Europa League, programat joi, de la ora 22:00. Apoi urmează duelul cu Sepsi.

Cum Siyabonga Ngezana va lipsi, cel mai probabil cipriotul va folosi cuplul Joyskim Dawa și Mihai Popescu. Însă, fostul jucător de la Farul a primit un cartonaș roșu, așa că în următoarele două etape va absenta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed