Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care sare din schemă pentru următorul meci. Patronul de la FCSB a dat ordin

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous pentru primul meci din Europa League. Fostul căpitan al roș-albaștrilor va debuta pe banca de rezerve la meciul de joi, cu RFS, iar sistemul de joc va fi schimbat.

FCSB va juca primul meci din faza ligii din Europa League joi, contra echipei din Letonia. Partida va avea loc pe Arena Națională, iar startul meciului va fi dat la ora 22:00.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Roș-albaștri au remizat la ultimul meci din Superliga, cu Petrolul, scor 1-1. Lucru care l-a făcut pe Gigi Becali să facă câteva schimbări în primul 11.

După meciul de sâmbătă, Gigi Becali a anunțat că nu se va baza pe serviciile lui Florin Tănase la meciul cu RFS, dar nici pe ale lui Octavian Popescu.

În schimb, va intra Siyabonga Ngezana și Miculescu, deoarece se va reveni la sistemul 4-2-3-1.

Cert este că, nici de data aceasta, Gigi nu îl va include în primul 11 pe Marius Ștefănescu.

”Cu RFS o să fie Ngezana, cam asta e echipa. La mijloc Olaru, Șut, Lixandru. În atac David Miculescu, Bîrligea și Băluță. (n.r.- Deci iese din schemă Tănase?, a întrebat Radu Naum) O să iasă cred. Nu o să mai jucăm așa (n.r.- sistemul 4-1-4-1)”, a spus Gigi Becali, digisport.ro.

Echipa de start a FCSB-ului contra Petrolului: Târnovanu – Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Șut – Băluță, Olaru, Tănase, Oct. Popescu – Bîrligea.

Echipa de start la meciul cu RFS: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Băluță, Olaru, Miculescu – Bîrligea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed