Verdict dur anunțat de spanioli. Ter Stegen ar putea rata tot sezonul. Portarul a părăsit terenul pe targă cu ochii în lacrimi

Verdict dur anunțat de jurnaliștii spanioli. Portarul echipei FC Barcelona, Marc-André ter Stegen ar putea să fie indisponibil 8 luni.

Ter Stegen s-a accidentat la meciul cu Villarreal, scor 5-1, din campionatul Spaniei. A  părăsit terenul pe targă cu ochii în lacrimi.

Ter Stegen ar putea rata tot sezonul

Portarul echipei FC Barcelona, Marc-André ter Stegen, a fost scos de pe teren pe targă după ce s-a accidentat la genunchi la meciul cu Villarreal, scor 5-1, din campionatul Spaniei. Potrivit presei spaniole, el ar putea fi indisponibil aproximativ opt luni.

Presa catalană anunţă că portarul german ar fi suferit o ruptură la tendonul rotulian. În cazul în care această accidentare se confirmă, el nu va mai evolua în acest sezon.

Portarul în vârstă de 32 de ani s-a accidentat la genunchiul drept, atunci când a căzut ciudat după ce a încercat să prindă o minge înaltă. Jucătorii de la ambele echipe au solicitat imediat asistenţă medicală. A fost scos cu targa de pe teren și dus de ugență la spital.

Ter Stegen a fost înlocuit de Iñaki Peña.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed