Avertisment pentru Costel Gâlcă! Probleme mari pentru cei de la CSU Craiova. Mihai Stoica i-a citit pe rivali

Mihai Stoica a analizat situația în care se află echipa lui Mihai Rotaru. CSU Craiova are probleme grave după ce în ultimele 4 etape a luat doar două puncte.

Oltenii au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu liderul U Cluj și sunt pe locul 4 cu 16 puncte.

Mihai Stoica i-a citit pe rivalii de la CSU Craiova

CSU Craiova a avut un start bun în acest sezon, dar apoi oltenii au început să se împiedice. Mihai Stoica crede că totul depinde de forma lui Alexandru Mitriţă.

„În patru etape a făcut două puncte, în continuare are probleme de lot. Screciu este un jucător extrem de important. Fundaş dreapta cred că au jucat cu vreo cinci până acum. Când ai probleme de lot normal că suferi, păreau că au plecat din tun, cred că depind foarte mult de Mitriţă”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Costel Gâlcă, nervos după meciul cu U Cluj

„În prima repriză ne-a fost frică, nu am avut personalitate. E o echipă care e greu de desfăcut, e bine organizată. În a doua repriză am avut ceva ocazii, am avut şi şansă la gol. Puteam să întoarcem şi rezultatul, nu e suficient cu 45 de minute. Am greşit mult, când pierzi aşa mingi uşoare e nprmal să faci schimbări.

Suntem şi cu oscilaţii mari în pregătire, la unii jucători. Unii abia şi-au revenit, cum a fost Baiaram. În acest meci a fost un pic mai slăbuţ. Căutăm soluţii. Nu este ciudat pentru că dacă au luat puncte şi sunt acolo au luat pe meritul lor. E normal ca U Cluj şi Oţelul să fie acolo pentru că au omogenitate”, a spus la digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed