Jucătorul lui Marius Şumudică are tupeu! Nu se teme de următorul adversar. Ce a spus portarul adus de fostul antrenor

Jucătorul lui Marius Şumudică nu se teme de meciul cu nou promovata din Superliga. Portarul adus la Rapid de către Neil Lennon a analizat bine echipa lui Adrian Mihalcea și nu are de ce să se teamă.

Rapid va juca în deplasare partida din etapa cu numărul 10 a Superligii, cu Unirea Slobozia. Meciul va avea loc luni, 23 septembrie, de la ora 21:00.

Jucătorul lui Marius Şumudică are tupeu!

Benjamin Siegrist, jucătorul adus la echipă în luna iulie a acestui an de către Neil Lennon, a prefațat meciul de astăzi, cu Unirea Slobozia. Fostul portar al celor de la Celtic nu se teme de meciul din etapa 10, deoarece are încredere în echipa lui și, va lăsa totul în seama analiștilor video.

”Ne simțim bine și am trecut peste meciul precedent (n.r. Rapid – ‘U’ Cluj 0-2). A fost foarte dezamăgitor rezultatul, sub standardele noastre. Vrem să lăsăm totul în urmă și abia așteptăm meciul cu Slobozia. Știm cum vrem să jucăm, dar știm și ce vor fanii de la noi.
Mâine (n.r. luni, 23 septembrie) e un meci important, ne-am antrenat bine, suntem pregătiți.

Nu am analizat prea mult în detaliu adversarul, ci ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Vom vedea niște videouri, antrenorii vor face analiza, cu tot respectul pentru adversarii noștr.

Când se schimbă un antrenor e greu pentru toată lumea. Avem 3-4 săptămâni cu noul antrenor și e un progres. Rezultatele contează, punctele contează și suntem presați să câștigăm. Suntem o echipă tânără și avem de învățat cum să câștigăm meciuri. E un proces pe care trebuie să-l parcurgem.

Vrem să avem o anumită fluiditate în joc, dar și să marcăm. Trebuie să ne adaptăm unii cu alții și să ne omogenizăm. Nu e o scuză, asta e realitatea.

Șumudică cere multe de la noi, vrea să câștige cu orice preț. Tot staff-ul muncește mult pentru meciuri. Au experință multă. Respiră fotbal, respiră Rapid și trebuie să profităm de asta.

Îmi place foarte mult vremea din București. Pentru mine e chiar cald. M-am adaptat bine aici. Nu vizitez prea mult, pentru că nu am timp, dar e o experiență interesantă, iar traficul e interesant. Mi-a fost un pic greu în privința condusului, dar e OK. Bucureștiul e un oraș nebun după fotbal, îmi place”, a spus Benjamin Siegrist, la conferința de presă premercătoare meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed