Imagini şocante cu vedeta lui Dan Petrescu! Louis Munteanu a petrecut pe manele egalul cu Hermannstadt. Antrenorul celor de la CFR Cluj se va enerva grav / Foto

Cel mai scump transfer, din această peripadă de mercato, a celor de la CFR Cluj, și-a făcut de cap până la ora 5 dimineața. Louis Munteanu, surprins de „paparazzi” după egalul de 0-0 cu Hermannstadt.

CFR Cluj a remizat cu sibienii lui Marius Măldărășanu, sâmbătă seara. În urma acestui rezultat de egalitate, clujenii se află pe locul 5 în clasamenul din Superliga, iar Hermannstadt este pe locul 7.

Louis Munteanu a petrecut pe manele egalul cu Hermannstadt

După meciul de sâmbătă, Louis Munteanu a simțit nevoia să iasă să se destindă puțin, cele 90 de minute petrecute pe teren obosindu-l. A petrecut pe manele, în Cluj-Napoca.

Atacantul pentru care Neluțu Varga a plătit aproape 5 milioane jumate de euro, a stat în club până la ora 5 dimineața, cu un pahar de whiskey în mână, susține Fanatik.

Munteanu a fost cumpărat de Neluțu Varga de la Fiorentina, după ce acesta a stat la Farul timp de două sezoane, sub formă de împrumut. 5.450.000 de euro a plătit patronul CFR Clujului, în schimbul acestuia, în momentul în care au semnat contractul.

În perioada contractuală de 4 ani, Munteanu va încasa 1.950.000 de euro.

Până acum, în 8 meciuri jucate pentru CFR Cluj, Louis a marcat 4 goluri și a reușit și un assist.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed