Avertisment pentru Ianis Hagi! Ce este obligat să facă jucătorul lui Rangers. Doar aşa îşi poate relansa cariera

Ianis Hagi este într-o situație delicată la clubul său. Chiar dacă nu a dezamăgit la echipa națională, fotbalistul nu a intrat în vizorul antrenorului scoțienilor după ce împrumutul său la Alaves s-a încheiat.

Internaționalul român a avut oferte din Superliga, dar a preferat să rămână în Scoția. Adrian Ilie a vorbit despre situația lui Hagi și a spus ce ar trebui să facă.

Adrian Ilie, sfat pentru  Ianis Hagi

Adrian Ilie crede că Ianis Hagi nu ar trebui să revină în România ci să-și caute o altă echipă în străinătate. 

„Ianis e jucător foarte bun, mai ales pentru campionatul nostru. E 50% plus valoare pentru Rapid. Eu în locul lui nu m-aș întoarce în România. Mai am un an de contract la Glasgow, aș încerca să îmi câștig locul de titular sau măcar să prindă meciuri să joace, după să vină la echipa națională, pentru că aici a făcut jocuri foarte bune, este un om de echipă.

Când termină contractul să își găsească o soluție, sau poate în perioada de transferuri din iarnă. Eu cred că o să aibă șansa să joace în alt campionat sau la o altă echipă importantă din Iarnă. Eu cred că, dacă intră în ultimele 6 luni de contract, nu o să îl țină dacă nu are nevoie de el. Acum nu mai poate să îl vândă, s-a încheiat perioada, dar se antrenează și o să joace la echipa a doua, eu i-aș da o șansă și la echipa mare. Depinde de antrenor”, a spus Adrian Ilie, pentru Fanatik.

Jurnaliștii de la Daily Record anunță că Rangers speră ca în perioada de mercato din iarnă să scape de Hagi. Unul dinte motive este salariul mare e care îl are românul, aproximativ 26.000 de euro pe săptămână.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed