‘M-a deranjat atitudinea’. Marius Şumudică îşi face praf propria echipă. Atac devastator la adresa jucătorilor înaintea meciului

‘M-a deranjat atitudinea’. Marius Şumudică îşi face praf propria echipă. Atac devastator la adresa jucătorilor înaintea meciului. Tehnicianul celor de la Rapid nu a uitat nici acum înfrângerea contra celor de la U Cluj.

Marius Şumudică a lansat o nouă serie de reproşuri la adresa jucătorilor. Este deranjat şi acum de pasivitatea unora dintre ei.

Marius Şumudică îşi face praf propria echipă

Marius Șumudică este extrem de dur cu propria sa echipă. A lansat un nou semnal de alarmă înaintea disputei cu Unirea Slobozia care se va juca luni, de la ora 21:00, în Superliga.

Șumudică a tras un semnal de alarmă și a transmis că a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi, de la meciul cu U Cluj, pierdut de giuleșteni cu scorul de 0-2. De asemenea, „Șumi” a spus că obiectivul echipei sale rămâne, în continuare, calificarea în play-off și a dat asigurări că va face anumite schimbări la echipă.

”Suntem departe de ceea ce-mi doresc. M-a deranjat atitudinea la ultimul meci. M-a deranjat că nu și-au dorit mai mult. E o problemă mentală, e clar că se întâmplă ceva. S-au făcut multe achiziții și sperăm că lui N’jie și Boupendza le vom obține permisul de muncă.

Trebuie să-i învățăm pe jucători să câștige. Asta e cea mai mare problemă. Să câștigi un singur meci, doar cu Iași, e o problemă. I-am bătut doar pe FCSB când au venit cu rezervele și de atunci s-a năruit tot.

Ține de mine și de jucători să facem mai mult. Suntem cea mai tânără echipă din Liga 1. E un an de tranziție și construcție. Nu vreau să ies din obiectiv, vreau play-off-ul și o semifinală sau finală de Cupă, de ce nu și trofeul. Sunt mulțumit de cum s-au prezentat la antrenamente. Speech-ul meu de la final a fost agresiv și am spus lucrurilor pe nume. Vor fi schimbări mâine și cine se pregătește bine va ține de tricou”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed