‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. Ce este obligat să facă premierul

‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. S-a aflat ce este obligat să facă premierul în raport cu fostele mari glorii din fotbalul românescu. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a spus clar.

Dumitru Dragomir este afectat de decesul lui Gigi Mulţescu şi a făcut o cerere în direct. I-a cerut premierului Marcel Ciolacu să le ofere o pensie decentă fostelor glorii din sport.

Cerere disperată către Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu este rugat să aibă grijă de fostele glorii ale sportului românesc. Dumitru Dragomir este mâhnit de pensiile pe care le încasează foștii mari fotbaliști. I-a cerut lui Marcel Ciolacu să intervină, conform fanatik.ro.

”De moartea lui Gigi Mulțescu am aflat de la televizor. Nu eram foarte prieteni. Prietenie am avut cu Cornel Dinu, pe care îl respect, cu Lucescu, cu toți ceilalți dinamoviști, pentru că și eu am fost dinamovist. Ăstora mari, Ienei, Lucescu, Iordănescu, Pițurcă, Răducanu, Pîrcălab, dă-le 4-5.000 de euro pe lună că nu sărăcești. Dă-le 2.000 de euro.

Așa cum îi dai Nadiei, dă-i și lui Duckadam, care a fost… Băi oameni buni, finala Cupei Campionilor Europeni, aperi patru 11 metri și mori de foame în România. Mi-e rău. Cristina Neagu a avut salariu mare și cred că iese cu 5-6.000 de euro pensie.

Tudorel Stoica a fost un fotbalist uriaș, Pițurcă și ca antrenor, și ca fotbalist. Eu mă leg de antrenorii ăștia mari, Dinu, Ienei, Iordănescu, Pițurcă au fost la echipa națională ani de zile, au calificat echipa națională. Sunt bătrâni, au în jur de 80 de ani, abia se târăsc, dă-le 2.000 de euro să-și cumpere medicamentele”, a declarat Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed