Probleme mari pentru vedeta lui Elias Charalambous! Un fost stelist a spus clar. Dezvăluiri dureroase despre Daniel Bîrligea

Probleme mari pentru vedeta lui Elias Charalambous! Un fost stelist a spus clar ce trebuie să facă în aceste momente, Daniel Bîrligea, jucătorul venit recent la FCSB. Jucătorul a debutat în partida cu Petrolul însă prestația sa nu a fost pe placul patronului.

Venit la începutul acestei luni de la CFR Cluj la FCSB, Daniel Bîrligea nu a avut un debut la nivelul așteptărilor. Vedeta lui Elias Charalambous este susținut din punct de vedere moral, de Raul Rusescu, fost jucător al grupării roș-albastre.

Probleme mari pentru vedeta lui Elias Charalambous!

Daniel Bîrligea a debutat deja în tricoul campioanei României, însă nu a făcut-o așa cum și-ar fi dorit patronul clubului. Din acest motiv a fost schimbat după doar 45 de minute.

După meci, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de evoluția lui Bîrligea și a anunțat că îl va suna pentru a avea o discuție cu el.

Raul Rusescu, fost jucător al FCSB, i-a transmis lui Bârligea să nu se lase afectat de declarațiile patronului. Odată cu trecerea timpului va reuși să-și intre în ritm.

„Nu cred că la meciul ăsta schimbările au fost făcute prin prisma evoluțiilor jucătorilor, ci din punct de vedere tactic. N-au preferat să introducă un fundaș central, ci au preferat să-l introducă pe Baba Alhassan și l-au băgat, tot din punct de vedere tactic, pe Miculescu în locul lui Băluță.
Cred că Steaua (n.r. FCSB) a arătat mult mai bine în prima repriză, cu un număr 9 clasic. Lucrurile în primele 45 de minute au fost foarte bune, cu Olaru și Tănase la mijlocul terenului. Bîrligea are o singură soluție, pe care a și spus-o la interviuri, să nu se lase influențat de declarațiile patronului. Sunt convins că în Europa League vor arăta altfel lucrurile și pentru Bîrligea, și pentru FCSB”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

FCSB rămâne cu zece puncte, la cinci distanță de zona play-off-ului. Petrolul are 15 puncte și este la egalitate cu CFR Cluj și CSU Craiova.

În următoarea etapă, FCSB se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru duelul cu Sepsi OSK.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed