Ciprian Tătărușanu, reacţie fabuloasă! Anunţul fostului tricolor despre FCSB. Tocmai a fost în Ghencea / Foto

Ciprian Tătărușanu a dat lovitura de start în duelul direct dintre campioana României și Petrolul Ploiești, 1-1, în cadrul etapei #10 din Superliga! Fostul portar al roș-albaștrilor le-a mulțumit fanilor care l-au aplaudat pe stadionul Ghencea.

Mai mult, Tătărușanu ar putea prelua o funcție în cadrul clubului lui Gigi Becali. Fostul portar a avut prima apariție publică, după ce și-a decis retragerea din activitate.

Ciprian Tătăruşanu, reacţie fabuloasă!

La finalul partidei, fostul internaţional român a transmis un mesaj pe reţelele sociale.

Multumesc Steaua pentru aceasta seară frumoasă, să pășesc din nou în Ghencea şi să fiu aplaudat de cei mai frumoşi suporteri a fost cu adevărat emoționant!”, a scris Ciprian Tătăruşanu, pe contul său de Instagram.

În afară de campioana României, Tătărușanu se anunță a fi cucerit de Nantes, grupare pentru care a evoluat în perioada 2017 – 2019.

„După Steaua, Nantes e echipa care mi-a rămas cel mai aproape de suflet! Oamenii din Nantes, viața de acolo, centrul de antrenament într-un decor incredibil, într-o pădure, stadionul și atmosfera de la meciuri.

A fost o combinație foarte fericită, din multe perspective. Uite, eu n-am auzit vreodată suporterii lui Nantes fluierând pe stadion! Nici la 0-2, nici la 0-3 măcar! Nu degeaba în Franța se spune că suporterii lui Nantes și ai lui Lens sunt cei mai buni. Deși mie nu-mi plac revenirile la o echipă, ciorbele reîncălzite cum se spune, din cluburile din străinătate unde am fost, la Nantes m-aș mai fi întors! Și cred că doar la Nantes!”, a declarat Ciprian Tătărușanu, pentru prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed