Atac devastator la adresa lui Dan Petrescu! Antrenorul celor de la CFR Cluj a pierdut tot. Cuvinte dure la adresa acestuia

Dan Petrescu a răbufnit la finalul partidei dintre Hermannstadt – CFR Cluj, scor 0-0. Antrenorului grupării din Gruia i s-a reproșat faptul că nu s-a calificat în grupele Conference League, lucru care a dus la o pierdere financiară foarte mare.

Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, a auzit declarația lui Dan Petrescu și l-a pus la colț. Acesta a spus că antrenorul CFR-ului nu are motive să se plângă la gruparea din Gruia. Ardelenii au vândut jucători pe sume importante de bani în această perioadă de mercato.

Dan Petrescu a răbufnit!

Tehnicianul de la CFR Cluj, a spus că nu a fost mulțumit de lotul pe care l-a avut la dispoziție pentru acest meci. Oficialul celor de la FC Argeș, echipă care tocmai l-a demis pe Nicolae Dică și este în căutare de alt antrenor, a spus că ”Bursucul” nu are motive să se plângă de nimic la gruparea din Gruia.

”Cheltuielile sunt foarte mari acolo. E o pierdere importantă faptul că nu s-au calificat în grupele Conference League. Din cauza acestui lucru, au fost nevoiți să vândă niște jucători. A fost o campanie bună de vânzări, dar ei oricum sunt pe minus.

CFR e clubul cu cele mai mari datorii din Superliga. S-a vândut bine, dar asta nu înseamnă că ei sunt pe plus. Au vândut de patru-cinci milioane, dar în condițiile în care tu ai datorii de peste 30 de milioane de euro, nu e prea mult”, a spus Stanciu, potrivit digisport.ro.

Stanciu a mai spus că Petrescu nu mai este antrenorul din anii trecuți și că el este cel mai bine plătit din campionat.

”Iar reacția lui Dan Petrescu de după meci mi se pare…, ca de obicei, la alibi. Petrescu este antrenorul cu cel mai mare salariu din Liga 1, pretențiile sunt foarte mari. La ce buget s-a folosit, nu mi se pare ceva ieșit din comun ce a realizat.

În ultima perioadă, Petrescu a pierdut campionatul cu CFR, a ratat Europa, nu putem trăi din amintiri.

Petrescu câștigă mult mai mult, iar pretențiile sunt foarte mari. Și reacția lui Petrescu a fost ciudată. Era nemulțumit de vânzarea jucătorilor. La unii dintre jucători s-a renunțat pentru că a vrut Petrescu.

Cei care au venit, majoritatea, au venit la cererea lui Petrescu”, a mai spus Stanciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed