Vedeta lui Elias Charalambous s-a dezlănţuit! L-a distrus pe arbitru. Scandalul momentului după FCSB-Petrolul

Adrian Șut, extrem de nervos după FCSB vs. Petrolul, 1-1, în cadrul etapei #10 din Superliga! Contestă vehement prestația arbitrului Rareș Vidican. Campioana României a jucat în inferioritate numerică din minutul 30 al partidei.

Mijlocașul consideră că eșecul FCSB-ului s-a datorat arbitrajului ineficient. Vidican ar fi trebuit să anuleze golul prahovenilor.

Scandalul momentului după FCSB-Petrolul!

”Cred că nu sunt foarte multe de spus. Să zicem că la mine nu se putea da fault, dar la Târnovanu trebuia să fie fault. Cred că nici nu s-a verificat. Nu pot să zic mai mult. Cred că putem pune rezultatul nefast pe baza neșansei.

Până la eliminare am controlat partida fără probleme. A venit acest gol de nicăieri. Ne îngrijorează că nu câștigăm, dar cred că la cum am jucat o să vină și victoriile. Nu putem să vorbim de o criză, sunt rezultate mai puțin pozitive, da.

De mâine începem pregătirea pentru meciurile din Europa. Un gazon foarte rău, ne bucurăm că o să revenim pe Arena Națională. O să fie o partidă dificilă, trebuie să începem cu dreptul, să câștigăm, dar în Europa nu sunt meciuri ușoare!”, a declarat Șut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed