Replică devastatoare pentru Dorinel Munteanu! Antrenorul, făcut praf în direct. E scandal imens în Superliga

Dorinel Munteanu a fost făcut praf în direct de oamenii din fotbal. Antrenorul gălățenilor a provocat un scandal imens în Superliga în urma gestului făcut. Totul a pornit de la imaginile din meciul Oțelul-Dinamo, 1-1.

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unei scene rar întâlnite în fotbal. Tehnicianul gălățenilor s-a enervat pe unul dintre jucătorii săi și l-a tras de gulerul tricoului. Acesta a motivat faptul că fotbalistul nu i-a ascultat indicațiile, lucru care l-a provocat să acționeze dur.

Dorinel Munteanu făcut praf!

Florin Bratu, antrenor la CS Dinamo, a reacționat după ce tehnicianul gălățenilor l-a atacat public.
Totul a pornit după ce imaginile de la Galați, de vineri seara, de la meciul Oțelul – Dinamo 1-1, în care Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei.

Bratu nu a rămas indiferent și a reacționat chiar în seara respectivă. ”Ce poate să însemne mai grav? Să-l bată, nu? Să-i dea vreo palmă, vreun pumn, mă gândesc și eu”, a spus Bratu, acum două zile, conform digisport.ro.

Dorinel nu s-a abținut și i-a răspuns lui Bratu pe care l-a numit ”Don Juan al fotbalului”.

Conflictul dintre cei doi nu s-a încheiat. Bratu a mai avut o reacție dură. ”Pur și simplu am vorbit de gestul lui Dorinel Munteanu, nu despre antrenorul Dorinel Munteanu, pe care tot l-am lăudat săptămâni întregi sau poate chiar un an, pe bună dreptate.

El a jignit, m-a jignit, dar eu nu voi face asta. Pentru că am fost coleg cu el la echipa națională și vreau să mă limitez în a spune că îmi doresc să nu mai văd astfel de lucruri pe niciun stadion din România, pentru că nu vreau să promovăm agresiunea aceasta, aceste bruscări.

Mi se pare puțin deplasat. Poate lumea vrea să audă altceva de la mine, dar nu vreau să mai spun decât că nu pot fi de acord cu astfel de gesturi.”, a precizat Bratu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui Gică Hagi au trăit periculos

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui...

‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. Ce este obligat să facă premierul

'Mori de foame în România'. Cerere disperată către Marcel...

Reuşită importantă pentru Adrian Mutu! Dezvăluirile italienilor despre Briliant. Nimeni nu se aştepta la asta

Reuşită importantă în cariera de antrenor a lui Adrian...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed