Florin Prunea l-a distrus pe Dorinel Munteanu! Cuvinte dure la adresa fostului coleg. Scandalul momentului din Superliga escaladează

Florin Prunea, fost coleg cu Dorinel Munteanu la echipa națională a spus că nu este de acord cu ce a făcut acesta. Deși a încercat să-i găsească circumstanțe atenuante nu a putut schimba cu nimic gestul mult prea dur al tehnicianului. Scandalul din Superliga escaladează.

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unui eveniment neplăcut, în partida Oțelul Galați – Dinamo, scor 1-1, din etapa cu numărul 10 a Superligii. Antrenorul gălățenilor a avut un comportament agresiv față de elevul său, David Maftei.

Florin Prunea l-a distrus pe Dorinel Munteanu!

Antrenorul Oțelului Galați a fost protagonistul unui scandal în Superliga. Răpus de furie, în timpul partidei cu Dinamo, l-a tras de tricou pe David Maftei, unul dintre jucătorii săi.
Munteanu nu a regretat deloc acest gest, ba mai mult în cadrul unui interviu a spus că putea să îi aplice un tratament și mai dur.

Florin Prunea, fost coleg cu Munteanu la echipa națională, a fost întrebat în legătură cu comportamentul ”Neamțului”. Acesta a încercat să-i găsească circumstanțe atenuante, dar a subliniat că nu poate fi de acord cu ce a făcut.

”Toată lumea știe că el face legea acolo, asta nu e noutate. Există Dorinel Munteanu, iar dedesubt toți se aliniază, vorbim de președinte de club și toată lumea. Face politica clubului, financiar, tot ce trebuie. Jucătorii știu ce e acolo, și Juri Cisotti a spus și el asta.

Jos pălăria pentru ce face acolo ca antrenor, dar așa ceva nu poți să faci. Dacă era un jucător cu experiență, cu personalitate, îți mai permiteai să-l iei să-l tragi așa? Mă gândeam așa, ce circumstanțe? E fratele meu, am stat cu el în cantonamente mai mult decât am stat cu nevastă-mea. M-am gândit așa, el atât de mult și-a dorit să câștige?

Cred că de aici a plecat reacția lui și discursul de după meci. Aseară, nimeni nu se aștepta ca Oțelul să nu câștige cu Dinamo, Dinamo fiind în situația asta, cu mulți absenți. El s-a bazat foarte mult pe aceste puncte. Nu l-am văzut niciodată să vorbească atât de pătimaș. Nu sunt de acord cu ce a făcut”, a declarat Prunea, conform digisport.ro.

Oțelul Galați ocupă poziția a doua în clasamentul Superligii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui Gică Hagi au trăit periculos

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui...

‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. Ce este obligat să facă premierul

'Mori de foame în România'. Cerere disperată către Marcel...

Reuşită importantă pentru Adrian Mutu! Dezvăluirile italienilor despre Briliant. Nimeni nu se aştepta la asta

Reuşită importantă în cariera de antrenor a lui Adrian...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed