Gigi Becali a dat ordin! Ce i-a transmis jucătorului său favorit de la FCSB. Este total nemulţumit de evoluţia jucătorului

Gigi Becali l-a pus pe Mihai Stoica să-i transmită un mesaj lui Tavi Popescu. Omul de afaceri i-a transmis jucătorului său favorit de la FCSB să dea dovadă de mai multă bărbăție pe terenul de fotbal.

Gigi Becali nu s-a mai abținut după remiza dintre FCSB și Petrolul, scor 1-1. Patronul echipei i-a transmis un mesaj lui Tavi Popescu prin intermediul președintelui, Mihai Stoica. Nici noul venit, Daniel Bîrligea nu a scăpat de critici după meci.

Gigi Becali a dat ordin!

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit totul după remiza cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, din a 10-a etapă a Superligii. Patronul de la FCSB, crede că Tavi Popescu ar trebui să dea dovadă de mai multă bărbăție în teren. Miliardarul i-a cerut lui Mihai Stoica să aibă o discuție cu jucătorul și să-i transmită acest mesaj.

„Lui Octavian Popescu ce să-i spun? A avut niște mici realizări. Înainte de meci i-am zis lui Mihai să-i transmită că la fotbal e nevoie de bărbăție. A pierdut câteva mingi, nu ai voie. Ei zic că și-a revenit, că la antrenamente este exact cel care a fost. Să vedem. Nu vreau să spun nimic”, a declarat Becali, în direct la Digi Sport.

După meciul cu Petrolul, Becali l-a atacat pe Daniel Bîrligea, noul său atacant, și i-a reproșat că fuge de minge.

„L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. Nu a contat, nu a avut nimic. O să vorbesc cu el. La mine, ca să joci, nu trebuie să fugi de joc.

Să vedem. Cum să nu am răbdare? Am dat milioane pe el. Trebuie să înțeleagă el că trebuie să joace ca la CFR, nu vreau mai bine. Să joace ca la CFR, să vină să primească mingea”, a spus patronul campioanei României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui Gică Hagi au trăit periculos

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui...

‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. Ce este obligat să facă premierul

'Mori de foame în România'. Cerere disperată către Marcel...

Reuşită importantă pentru Adrian Mutu! Dezvăluirile italienilor despre Briliant. Nimeni nu se aştepta la asta

Reuşită importantă în cariera de antrenor a lui Adrian...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed