Gigi Becali se teme pentru viitorul FCSB! Anunţ şocant al latifundiarului din Pipera. Ce le-a transmis jucătorilor

Gigi Becali se teme că FCSB nu va prinde un loc în play-off-ul competiției interne! Campioana României se situează pe locul 10 în clasament, după cea mai recentă remiza cu Petrolul Ploiești, 1-1.

În cadrul noului sezon de Superliga, FCSB a obținut victoria în doar două partide din nouă disputate. Roș-albaștrii mai am 21 de meciuri de jucat, în sezonul regular.

Gigi Becali se teme pentru viitorul FCSB!

Latifundiarul din Pipera a nominalizat cele patru formații care sunt deja calificate în play-off.

„Normal, cum să nu mă îngrijoreze? Este în pericol play-off-ul! Avem 10 puncte, suntem în pericol. Cum adică să fie glumă? De ce, cum să fie glumă? Ce dacă mai sunt multe meciuri? Și ce?

Locurile 1-2-3-4 sunt ocupate. Patru poziții sunt ocupate de U Cluj, Oțelul, CFR și Universitatea Craiova. Eu spun ce nu mai poate fi scos, cine e clar în play-off. Dinamo nu e. Eu spun cine cred eu că e la ora asta în play-off: Universitatea Craiova, CFR, Oțelul și U Cluj. Și Dinamo poate fi, dar nu 100%.

Așa că Dinamo și Petrolul trebuie scoase de acolo. Noi trebuie să scoatem pe Dinamo. Are 16 puncte, Petrolul 15, nu e ușor. Eu trebuie să scot de acolo Dinamo sau Petrolul”, a admis, la digisport.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed